CUM AM PIERDUT 33 KG ȘI MI-AM CÂȘTIGAT IUBIREA VIEȚII?

[rețeta exactă cum să faci]

Supraponderabilitatea îngreunează viața. Ai vrea să scapi în mod eficient de grăsimea care atârnă pe burtă, de pe coapsele prea mari? Descoperă o modalitate ușoară de a scăpa de kilogramele în plus.
Nici nu știai că poate fi atât de ușor!

Citește povestea Luminiţei Drăgoiu care a slăbit până la 33 de kilograme. Deși pe vremea când era mai tânără era foarte slabă, prima ei sarcină a schimbat totul. Nu mai putea reveni la greutatea anterioară. O singură întâlnire a schimbat totul. S-a dovedit că era la îndemână o modalitate ușoară de a slăbi. Luminiţa ne-a dezvăluit modul său de a face față excesului de greutate. Această poveste este captivantă ...

Când l-am cunoscut pe viitorul meu soț eram foarte slabă. Ne-am căsătorit repede și am rămas însărcinată la scurt timp. Din păcate, am aflat că sarcina e în pericol și a trebuit să stau în stau în pat aproape 9 luni. M-am îngrasat foarte mult. Chiar înainte de a naște, cântăream cu 35 kg mai mult. Speram să slăbesc la scurt timp după aceea.

Secretele femeilor

Nu am mai reuşit să revin la greutatea anterioară.

Din păcate, nu s-a întâmplat așa ceva. Mă îngrăşam din ce în ce mai mult pe bază de stres. Nu mă înțelegeam prea bine nici cu soțul. Plus problemele cu soacra.

Într-o seară, i-am auzit pe soțul meu și pe mama lui bătându-și joc de excesul meu de greutate, m-au numit hipopotam. Am plâns toată noaptea. Am decis să încep să schimb ceva la mine.

Efectul yo-yo

Nu mâncam aproape nimic. Am slăbit doar 3 kg într-o lună. Asta m-a copleșit si am revenit la dieta anterioară. Efectul yo-yo clar. M-am îngrăşat 7 kg. Excesul de greutate mi-a făcut viața dificilă. Nu puteam să mă joc cu fiul meu, să găsesc haine frumoase. La serviciu, în mod frecvent mă vedeam cu clienții, așa că trebuia să arăt bine. Problema apărea, de asemenea, la evenimente mai importante. Am fost invitați la nunta verişoarei mele. Printr-un miracol am reuşit să găsesc o rochie frumoasă pe mărimea mea. Totul degeaba. Am stat toată nunta la masă, urmărindu-l pe soțul meu care se distra de minune cu prietena sa de la facultate. Era de două ori mai slabă decât mine. Îi priveam cu invidie cum dansau, în timp ce el o ridica ușor și o apuca de talie.

Din nou nu am reuşit…

Am mai făcut o încercare de a slăbi. Dietă cu mâncare dietetică, exerciții epuizante la sală. De data asta am reuşit să pierd 10 kg. Apoi am rămas din nou însărcinată și, ca și până acum, sarcina era expusă riscului. Am mai luat 20 kg.

După nașterea fiicei mele mi-am promis că de îndată ce voi termina alăptarea, voi începe să slăbesc imediat. Apoi s-a întâmplat ceva în viața mea ... Soțul meu a spus că trebuie să ne despărțim și că el pleacă la alta.

Secretele femeilor
Secretele femeilor

Am rămas singură cu doi copii mici

Din disperare, am început să mănânc din ce în ce mai mult. Nu-mi mai păsa de cum arăt și ce se întâmplă cu corpul meu.

Ca să înrăutățească lucrurile, într-o zi l-am văzut pe fostul meu soț cu ea. Am aflat că noua sa parteneră era acea prietenă de la facultate cu care se distrase cândva la nuntă. Râdeau și se pare că erau foarte fericiți împreună. Ea, frumoasă, subțire, îmbrăcat la modă.

M-a copleșit şi mai rău. M-a părăsit pentru alta pentru că eram grasă. Niciodată nu mi-a zis că supraponderalitatea mea îl deranjează. Nu mi-a sugerat niciodată să fac ceva în legătură cu asta. Spunea întotdeauna că asta nu e important pentru el.

Eram distrusă. În loc să mă adun, am căutat consolare în mâncare. Nu a trebuit să aştept mult efectele. Cântăream 90 kg!

Cântăream 90,2 kilograme!

Într-o zi m-am întâlnit cu o cunoştinţă. Abia am recunoscut-o, deoarece era de două ori mai mică. Marta era cea mai grasă persoană din liceu. Avea peste 100 kg. Acum arăta ca o zeiță tânără, subțire și graţioasă.

„Cum ai făcut asta? Cum ai slăbit? Dieta, exerciții fizice grele sau poate o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului?” - Am întrebat.

Marta a răspuns: „Nicidecum, Lumi. Ce dietă, ce exerciții, ca să nu mai vorbim de operație. Sunt doar niște fructe. Vino la mine la o cafea și îți voi povesti totul.”

Marta mi-a schimbat viaţa

Câteva zile mai târziu ne-am întâlnit la ea. Marta a povestit cum a slăbit. Datora asta extractelor din Garcinia Cambogia, piperului cayenne și ceaiului verde. Înainte de tratament Rose avea 105,5 kg. Într-o vreme lua doar o singură capsulă FitBerry pe zi și, în cele din urmă a atins greutatea visului ei! Cel mai ciudat lucru a fost că nu și-a schimbat dieta și nu s-a torturat cu exerciții fizice. Mi-a dat un link către pagina de unde se poate cumpăra preparatul original.

Cu toate că nu-mi venea să cred în această poveste, m-am uitat pe site. Am decis să risc și am făcut comanda. După doar 2 zile am primit pachetul FitBerry. Am luat imediat o capsulă.

După 7 zile, dimineaţă m-am urcat pe cântar. A trecut doar o săptămână de când am început să iau capsule şi, văd deja o mare diferenţă! Asta a fost speranţa mea pentru viitor şi sucesul întregului tratament.

Într-adevăr slăbeam! Fără sacrificii!

Am văzut după haine ca greutatea scădea. La fel, fără niciun efort sau sacrificiu. Mâncam ca de obicei, îmi făceam activitățile zilnice ca de obicei, atât, exact asta făceam. După ceva timp când cântarul mi-a arătat -12 kilograme, aproape am plâns de fericire. Tocmai îmi îndeplineam dorinţa cea mai mare!

În două luni am pierdut 22 kilograme. Mă simţeam excelent.

A trebuit să-mi înlocuiesc întreaga garderobă, pentru că totul era prea mare. Am schimbat și locul de muncă. Nu mai eram o grăsuţă timidă, ci o femeie frumoasă care își știa valoarea.

Dintr-o grăsuţă m-am transformat într-o femeie frumoasă

La serviciul cel nou lucram ca un specialist IT simpatic. De la început am simţit că i-am atras atenţia. Ovidiu, că aşa se numea, m-a fermecat. În cele din urmă am mers la o cafea şi am început să ne întâlnim.

Merge bine cu Ovidiu. Nu mă îngrijorez că din nou mă voi îngrăşa. Am fost într-o vacanță all inclusive și nu m-am abținut deloc. Am adus doar suveniruri, niciun kilogram în plus. Nu am efectul yo-yo, cu toate că de două luni nu mai iau FitBerry.

Secretele femeilor
Secretele femeilor

P.S. Am slăbit în total 33 kg. Fără sacrificii, fără exerciții. Tot ce am făcut a fost să iau FitBerry în mod regulat.
Acum am 57 de kilograme şi mă simt pur şi simplu fenomenal. Am multă energie şi forţă. Alerg des sau merg pe bicicletă cu copiii mei şi Ovidiu. Viaţa mea a redobândit strălucire.

Ştiu că istoria Martei poate părea grea de crezut. Şi eu credeam că sunt nişte prostii. Cu toate acestea am încercat metoda ei, adică FitBerry. Puteam să nu mai fac nimic şi să mă cred în continuare victima vieţii şi a situaţiei mele. Pur şi simplu aş fi rămas în acelaşi loc. Am riscat!

Vreau să înapoiez ceea ce am primit, așa că împărtășesc această metodă. Dacă vrei să fii din nou frumoasă, atractivă, să-ţi recâştigi încrederea ş să-ţi găseşti norocul în viaţă şi în dragoste, pur şi simplu încearcă! Îţi dau link-ul către site pe care l-am primit de la Marta. Trebuie doar să dai clic pe butonul albastru „ACCESAȚI SITUL PRODUCĂTORULUI” de mai jos și pagina se va deschide. Restul depinde de tine, tu eşti responsabilă de deciziile tale.

Comentarii (7)

Lasa un comentariu. Opinia ta contează. Respectați ceilalți utilizatori. Fără spam. Comentariile jignitoare vor fi eliminate.

Numele dvs. va apărea lângă comentariu.
Adresa de e-mail nu va fi afișată.
Anca
astăzi

Am citit cu interes mare. Am comandat deja!

Carolina
astăzi

Mersi pentru această soluţie. Sper că şi eu voi reuşi

Mihaela
astăzi

Am citit cândva despre FitBerry şi fata aceea a reuşit și ea. Acum nu mai am scuze, comand.

Tonia
astăzi

Şi eu folosesc FitBerry de 2 săptămâni. Am slăbit 10 kilograme. Mă simt minunat :)

Sofia
astăzi

Am de dat jos 30 de kilograme. Nicio scuză, comand azi. Ţine-mi pumnii.

Elena
astăzi

Am o poveste similară cu a ta: sarcină cu risc, supraponderalitate mare și soțul meu m-a părăsit :( Vreau o schimbare ca a ta. Voi risca și voi comanda acest preparat pentru că m-am săturat de această viață.

Iulia
astăzi

Prietena mea a folosit și FitBerry și a slăbit 15 kilograme într-o lună. Arată grozav. Recomand!

Eva
astăzi

Tocmai au ajuns ieri la mine. Vă țin la curent cu realizările mele

Matei
astăzi

Se pare că sunt singurul bărbat aici :) Şi eu am avut probleme cu greutatea, şi iubita m-a lăsat. Am cumpărat FitBerry şi ... am deja cu 20 kg mai puţin şi o altă iubită.

Rodica
astăzi

Am auzit deja multe opinii pozitive despre acest preparat. M-ai convins, şi eu comand.