Studii care te pot copleși! -15 kg într-o lună și fără efect YO-YO.

Heart and Body Institute

Bună ziua,
Sunt prof. Andrei Petreanu și bănuiesc că nu ai venit pe site-ul meu din întâmplare. Dacă vrei să faci parte dintre miile de oameni fericiți care au avut încredere în cea mai nouă știință și tehnologie și au slăbit chiar și 15 kilograme într-o lună, ești la locul potrivit.

În timpul ultimilor 10 ani am lucrat în Statele Unite ca om de știință, specialist în dietă și nutriție și terapeut în obezitate. Văzând cât de obosite sunt persoanele cu kilograme în exces (nu se poate nega că sunt multe în SUA), am decis să acționez pe cont propriu și să creez un remediu pentru supraponderalitate și obezitate.

Rămâi cu mine și îți voi spune totul!

Vrei:

 • să-ți îmbunătățești condiția fizică?
 • să ai grijă de scheletul tău și de coloana vertebrală?
 • să cumperi haine în orice lanț de magazine fără probleme?
 • să-ți îmbunătățești nivelul zahărului?
 • să-ți îmbunătățești funcționarea hormonilor?
 • să simți că în sfârșit arăți așa cum vrei?
 • să-ți întinerești organismul din interior?
 • ...SĂ SLĂBEȘTI?

Îți voi spune cum te voi ajuta să-ți atingi obiectivul visat:

După mulți ani de muncă cu oameni obezi, m-am întrebat cum îi pot ajuta cu adevărat. Deși nu am crezut-o în trecut, există cu adevărat oameni care - indiferent de cât de tare încearcă - pur și simplu nu pot să slăbească. Este o problemă de gene, metabolism și obiceiuri ale organismului.

Trei ani de cercetare:

Într-o zi mi-a trecut prin cap - omule, ești om de știință! Voi găsi o modalitate de a programa organismul pentru a arde grăsimile stocate. După câteva luni de căutare a unor subvenții și finanțări pentru aceste studii, am reușit în cele din urmă să mă închid într-un laborator. Știam că aceste cercetări vor fi banale, dar foarte costisitoare și consumatoare de timp.

Heart and Body Institute

Nu vreau să plictisesc pe nimeni cu o descriere detaliată a cercetărilor, dar voi descrie pe scurt cum am reușit să le fac:

La fel ca toată lumea, știam că organismul constă din:

 • apă – aprox. 60%
 • componente organice, adică pe bază de carbon: lipide, proteine, carbohidrați și acizi nucleici
 • componente anorganice, numite și componente minerale

Am izolat fiecare componentă separată a organismul uman și am început să le studiez. Când am reușit să izolez TOATE celulele și organele responsabile cu menținerea unei greutăți corporale sănătoase, mi-a rămas ultimul pas.

Am constatat că organismul este 100% natural. Acest lucru înseamnă că acționează asupra acestuia mai ales ingredientele naturale. Această compatibilitate oferă garanția funcționării. Cea mai dificilă este doar... alegerea acestor ingrediente.

Am bombardat celulele umane responsabile cu menținerea greutății corporale sănătoase cu aproape toate substanțele active pe care mi le-aș putea imagina. Molecule de conopidă, kiwi sau chiar molecule de sol african. Am crezut că până la urmă voi reuși!

Adevărata descoperire a sosit atunci când am început să studiez fructele din familia afinelor. Fructele de goji sau acai sunt asociate de mult timp cu pierderea greutății. S-a dovedit, totuși, că cel mai important lucru este obținerea unor extracte concentrate din acestea.

În al treilea an de cercetare, am reușit să creez o listă de fructe din familia afinelor care - atunci când sunt preparate corespunzător - funcționează ca un arzător de grăsimi, fiind în același timp complet sigure pentru organism și fără a provoca termogeneză periculoasă pentru organism. Am denumit proiectul FitBerry.

Heart and Body Institute

FitBerry reprezintă esența ingredientelor de slăbit obținute din fructe de pădure. Produsul este format din:

Heart and Body Institute

CETONE DE ZMEURĂ

Acestea duc la reducerea celulitei și curăță eficient pereții vaselor de sânge. În plus, învață organismul să obțină energie din țesutul adipos depus, de aceea accelerează slăbirea.

Heart and Body Institute

FRUCTE DE AFINE NEGRE

Acestea suprimă pofta de mâncare, susțin funcțiile intestinale, reducând astfel problema constipației. Sunt bogate în pectine și reglează metabolismul.

Heart and Body Institute

FRUCTE GOJI

Ele întăresc vasele de sânge, sunt un antioxidant puternic, ard grăsimile și scad nivelul colesterolului nociv.

Heart and Body Institute

FRUCTE DE ACAI

Elimină toxinele din corp, reduc senzația de foame și susțin procesele naturale de ardere a grăsimilor.

Heart and Body Institute

ACEROLA

Accelerează metabolismul, normalizează funcțiile organelor interne și susține sistemul imunitar care este slăbit în mod natural în timpul pierderii în greutate.

Heart and Body Institute

PIPER NEGRU

Cel mai bun termogen natural. Susține semnificativ arderea grăsimilor și limitează asimilarea caloriilor din alimentele consumate. Nu duce la o termogeneză completă, dar determină corpul să ardă grăsimi 24 de ore pe zi.

Complexul FitBerry lovește direct țesutul adipos, eliminând excesul acestuia. Am constatat totuși că asta nu este tot. Pierderea în greutate trebuie abordată în două etape:

Heart and Body Institute
ETAPA 1
Arderea țesutului adipos.
Heart and Body Institute
ETAPA 2
Prevenirea efectului YO-YO.

Este adevărat că niciun supliment de pe piață nu poate oferi rezultate permanente. Efectul YO-YO are dreptul să apară la fiecare persoană care consumă mai multe calorii decât are nevoie.

Am constatat că, la o slăbire atât de rapidă și intensă, funcționarea intestinelor este foarte importantă. Nu am reușit să pun în capsule un ingredient care să fie responsabil pentru aceasta într-o măsură suficientă. Ar fi trebuit să reduc calitatea capsulelor și să renunț la o parte din extractele de fructe. Acesta este motivul pentru care am creat al doilea produs pe care îl voi adăuga gratuit la capsule.

Acesta este o fibră special selectată, al cărei consum împreună cu capsulele FitBerry va garanta că kilogramele arse nu vor reveni timp de cel puțin 5 ani după terminarea slăbirii!

Heart and Body Institute

După ce am reușit să stabilesc întreaga listă de ingrediente naturale benefice pentru slăbire, am început cercetările mele. Acestea au avut loc în SUA, iar fotografiile și opiniile le public cu acordul persoanelor care au testat produsul. Efectele m-au surprins foarte mult:

Heart and Body Institute

„Eram sceptică cu privire la testarea unui produs necunoscut în lume. Cu toate acestea, în timpul conversației cu Andrei Petreanu (creatorul capsulelor FitBerry), mi-am dat seama că, în cel mai rău caz, nimic nu se va schimba. Am încercat - eram hotărâtă. De când îmi amintesc, am fost grasă - am vrut să schimb acest lucru. Efectele m-au surprins foarte plăcut. Am început să le observ după câteva zile de la administrarea capsulelor - mă simțeam mai bine, mai ușor. Nu am mai simțit nevoia să mănânc dulciuri. Și după 30 de zile... am avut -15 kilograme!”

Vanessa, 32 de ani

Heart and Body Institute

„Nu am putut niciodată să mențin un regim, nici măcar nu am încercat. Mi-a plăcut să petrec, iar petrecerile înseamnă întotdeauna băuturi, mâncare și nimeni nu numără calorii. Voiam să fiu slabă, dar nu cu orice preț - visam la pastile magice care să mă ajute. Se pare că visele se împlinesc!”

Natalie, 28 de ani

Heart and Body Institute

„Am slăbit, am întinerit, mă simt ca un milion de dolari și, când mă uit în oglindă, știu că arăt chiar așa! Recomand tuturor. Mi-am făcut, de asemenea, analizele, de aceea știu că suplimentul este într-adevăr sigur, rezultatele analizelor nu s-au deteriorat, dimpotrivă - în sfârșit sunt bune! :)”

Maggie, 41 de ani

FitBerry este răspunsul pentru tine dacă:

 • Vrei să slăbești mai mult de două kilograme,
 • Ai comorbidități (dureri ale articulațiilor, dureri ale coloanei vertebrale, probleme hormonale),
 • Îți lipsește motivația pentru un regim alimentar sănătos și exerciții fizice,
 • Vrei să ai un corp frumos și sănătos.

Pierderea în greutate este o etapă importantă în viața unei persoane care se luptă cu problema kilogramelor în exces. Merită să ne amintim că problemele cu supraponderalitatea sau obezitatea sunt foarte grave - ele afectează semnificativ calitatea vieții, scad energia, provoacă o mulțime de boli grave și, adesea, scurtează pur și simplu viața. Merită, de asemenea, menționată starea mentală a unei persoane obeze. Aceste persoane se simt adesea rău în propria piele, nu se acceptă și devin deprimate.

FitBerry – Calea ta spre silueta de vis!

Companiile farmaceutice din întreaga lume se bat astăzi pentru FitBerry – toţi îmi cer să le vând brevetul și îmi oferă bani mulţi. Știu că, dacă capsulele mele vor fi lansate pe piață, vor fi foarte scumpe! Vreau ca toată lumea să-și poată permite produsul meu, așa că, înainte de a-l vinde, pun formula la dispoziția compatrioților mei aproape gratuit!

Profită de această ocazie, înainte ca formula mea să fie preluată de companiile farmaceutice japoneze și să fie disponibilă pe piață pe bani mulţi. Comandă FitBerry acum – fără plată online, cu cardul sau crearea unui cont de client. Pur şi simplu completează formularul, iar pentru capsule îi vei plăti curierului la primirea coletului!

prof. Andrei Petreanu

Trimiteți comanda

FlexaFit - 30

Comandați Fitberry + Fibraslim, 30 capsule

Preț 159 Lei Livrare gratuita
Datele dvs. sunt 100% sigure. SSL
Modalitate de plată *

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este ADMAD Limited. Datele dvs. sunt prelucrate în scopul plasării și procesării comenzii dvs. și în scopuri auxiliare. Detalii: Politica de confidențialitate.